Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eq Navi - opanowało serwery?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule napisałem zastanawia mnie czy są jeszcze uczciwi ludzie który nie patrzą na swoich znajomych grających na serwerze ,lecz na dobro ogółu .. Coraz częściej grając zauważam graczy z eq z Navi myślę ,że ten problem dotyczy nas wszystkich którzy grają na prywatnych serwerach.

Jak myślicie jak temu zaradzic albo uprzedzac ludzi przed grą na takich serwerach?

38454668608977330908.png

Opublikowano

Nie na każdym serwerze tak jest, ale dość często gm sprzedaje eq z navi za pln'y dla własnego zarobku. Albo po prostu kolega GM, da koledze graczowi eq i w tym tkwi problem. Jest kilka serwerów, może więcej niż kilka na których takie coś nie istnieje. + Ludzi nie obchodzi często, że gracz ma eq z navi, bo przecież na serwerze nie będzie ich 1000 z takim eq.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

duzo serwow teraz wychodzi tylko na jeden dzien zeby tylko zarobic na IS-ie, sprzedac eq z navi i zmyc sie ;)

Opublikowano

Ja straciłem 2 kolegów gdyż chcieli po znajomości ekwipunek..

Od mojego pierwszego serwera jaki miałem (Wyraj) nie dałem nikomu niczego..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Ja straciłem 2 kolegów gdyż chcieli po znajomości ekwipunek..

Od mojego pierwszego serwera jaki miałem (Wyraj) nie dałem nikomu niczego..

Nie żeby coś ale pozazdrościć takich kolegów... Że jak nie dasz im eq to już Cię nie lubią... Coś w stylu piaskownicy i niepożyczonej łopatki, a następnie fochu... ;)

@Top

Na to nic nie poradzisz... Są serwery, które bez eq z Navi dają radę, a są i takie które mają słabe dochody i chcą sobie dorobić... ;)

Opublikowano

Co tu poradzić. Serwer jest adminów, a oni mogą co dusza zabraknie i jeszcze przy okazji mogą sobie na tym zarobić bez wiedzy innych adminów serwera. Coraz częściej Team serwerów nie dba o jego dobro, liczy się tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie żeby coś ale pozazdrościć takich kolegów... Że jak nie dasz im eq to już Cię nie lubią... Coś w stylu piaskownicy i niepożyczonej łopatki, a następnie fochu... ;)

@Top

Na to nic nie poradzisz... Są serwery, które bez eq z Navi dają radę, a są i takie które mają słabe dochody i chcą sobie dorobić... ;)

To sie nazywa, fałszywa przyjazn

@top

Co zrobic, eruris, bloody, ciagle tak leci, to nie zalezy od nas tylko od tych co tworza serwery oni maja w tym niemaly interest, wpadaja, robia serwerek z gotowca, niby trzeba czekac a tak naprawde juz stoi i to hu hu, sprzedaja eq z navi, koszty tego pokryja dedyk, + zarobia jeszcze w hu hu, i zamykaja

Opublikowano

hmm ja jeszcze żadnego eq z navi nie miałem :D

Eq z navi daje admin za kase (Albo za free) dla takich "Niby" kolegów...

Takie coś było, jest i będzie nic na to nieporadzisz...

@edit

NaviTakaClewa nie ten dział powinno być w dyskusje...

sygna1q.jpg

Opublikowano

EQ z navi, było, jest i zawsze będzie. Na to nie ma rady. Załóżcie wałsny serwer i zobaczycie jak to jest. :)

Niestety jest to jeden wielki minus gry na privach.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ale cóż poradzicie..

To forum jest takie samo jak ci admini którzy dają coś wykokszone komuś.

W końcu jakby tak zliczyć, to tylko nieliczni z tego forum to normalne osoby.

A reszta to Podstępne Fałszywe Chamy.

Opublikowano

@UP

Dobra, wypakowali ci klienta, nie musisz płakać w każdym temacie. Sorry, ale taka prawda, zachowujesz się jak dziecko któremu zabrano zabawkę.

@top

to zależy, moim zdaniem trzeba myśleć nad serwerem na jakim będzie się grać, jeśli administracja nie potrafi się opanować to wiadomo, że serwer będzie niewypałem.

Opublikowano

@UP:

Czy ja tutaj 'płaczę' albo piszę coś o jakimś extractorze?

Pisałem już że mam to w dupie, i chodzi mi tylko o to że (tutaj pada niecenzuralne słowo na C) moderatorzy nie usunęli tamtego chodź to dotyczy mojego serwera, a ja nie zezwalam na takie programy - bo jeśli chodzi o taki extractor to sam pisałem już wiele razy że wystarczy notepadem++ zmienić wpisy z .eix na .nwl i z .epk na .nwf.

A w tym temacie nie piszę nic wspólnego i przez ciebie musiałem zaspamować temat tym postem co teraz piszę.. o.O

Opublikowano

@UP:

Tyle że komu by się chciało grać samemu ze sobą?

Jakby mu nie zależało czy gra sam ze sobą, to grałby i na takich serwerach na których są przekręty bo by nie zważał na innych tylko grał sam, i by mu to było lotto czy ktoś ma coś specjalnego a on nie.

Zresztą nie żebym reklamował czy coś, ale jak chcecie serwer bez przekrętów to ravia.eu takim jest, a jeśli macie wątpliwości że ktoś ma coś od GM'a, to możecie śmiało kliknąć w rankingu na kogoś aby sprawdzić jego ekwipunek, przykład: http://ravia.eu/?page=gracze_info&id=21393

Opublikowano

@UP:

Tyle że komu by się chciało grać samemu ze sobą?

Jakby mu nie zależało czy gra sam ze sobą, to grałby i na takich serwerach na których są przekręty bo by nie zważał na innych tylko grał sam, i by mu to było lotto czy ktoś ma coś specjalnego a on nie.

Zresztą nie żebym reklamował czy coś, ale jak chcecie serwer bez przekrętów to ravia.eu takim jest, a jeśli macie wątpliwości że ktoś ma coś od GM'a, to możecie śmiało kliknąć w rankingu na kogoś aby sprawdzić jego ekwipunek, przykład: http://ravia.eu/?pag...e_info&id=21393

są dowody że jakiś koleś u was ma waithacka, a wy go zbanować nie chcecie :)

Opublikowano

są dowody że jakiś koleś u was ma waithacka, a wy go zbanować nie chcecie :)

@UP:

Człowieku, tak trudno ci poczytać pod filmikiem lub w paru innych miejscach co pisałem?

Tłumaczyłem już 100x i powtórzę 101:

Po 1 Vayneard nie jest jakimś moim kolegom, nic ode mnie ani nikogo nie dostawał.

Po 2 Osoba z 99 poziomem nie mogła by być takim za przeproszeniem DEBILEM żeby używać hacków, i to jeszcze na wojnie

Po 3 Każdy klient gry ma często takie coś, że widać jak moob lub postać bije nie machając mieczem lub często stojąc w 1 miejscu

Tak wam fajnie oczerniać gracza i administrację aby zrobić komuś na złość?

Większość z was w tym temacie i ogółem to parszywe dzieciaki które chcą zepsuć nam opinie, nie po to tyle coś robiłem żeby jakieś skurwiele mnie oczerniały - ogółem administrację, lub gracza który męczył się z wbijaniem tak dużego poziomu ponad miesiąc.

Naprawdę na tym forum jest najbardziej skurwiała społeczność jaka może gdziekolwiek być, pozdrawiam normalnych na tym forum, a pozostali idźćie spać, gdyż nie zamierzam już dyskutować z debilami.

To już nie wkur*ia, to dobija jak ktoś próbuje oczernić kogoś kto od długiego czasu pracuje jak może na reputację swoją jak i serwera, a nagle jakieś dzieci próbują ją zepsuć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...